✎ Μαρούλα Μ.
ΥΛΙΚΑ:
1 φλ. Βούτυρο σε
θερμοκρασία δωματίου
2 φλ. Ζάχαρη
6 αυγά
½ φλ. φρέσκο γάλα
2 βανίλιες
1 φλ. κακάο ( άγλυκο )
1 φλ. αλεύρι που
φουσκώνει μόνο του
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κοσκινίζουμε τις
βανίλιες, το κακάο, το αλεύρι και το αλάτι μέσα στον κάδο του μίξερ.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά: βούτυρο, ζάχαρη, αυγά και γάλα . Σε χαμηλή
ταχύτητα χτυπάμε τα υλικά για 2΄, έως ότου να ενωθούν σε ένα μείγμα . Δυναμώνουμε
το μίξερ και χτυπάμε στην πιο μεγάλη
ταχύτητα για 4΄. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα και ψήνουμε
το κέικ στους 180 βαθμούς για 50΄- 55΄
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου